tirsdag den 23. juni 2015

Kommunens advokat siger

I et notat udarbejdet til Hørsholm Kommunes paragraf 17 styk 4 udvalg skriver Kommunens Advokat Claus Høgh Madsen, at der er tvivl om kommunens ejerskab.

Hvorledes det harmonerer med, at selvsamme advokat nu er likvidator i forbindelse med kommunalisering af Rungsted Havn står hen i det uvisse.

Her er et udsnit fra notatet, som Claus Høeg Madsen skrev til kommunen den 13. maj 2008:

Udsnit fra side 20, afsnit 5.
Notatet er skrevet af den selvsamme advokat, der nu er likvidator af selskabet Rungsted Havn A/S for at kommunalisere det. Kommunaliseringen er kun mulig, hvis man antager, at kommunens aktie er lovlig. Jeg vil slet ikke komme ind på etik i den forbindelse. Det overlades til læseren.

Af notatet fremgår det iøvrigt, at aktiebogen for Rungsted Havn A/S er opfundet per 1. april 2006 af Havnens daværende advokat, Advokat Clause Winther. Nej, det er ikke aprilsnar. Man fandt angiveligt, at den hidtidige aktiebog var ukorrekt, så derfor opfandt man en ny. Det var dog ikke første gang man fabrikerede en aktiebog for Rungsted Havn A/S. Det vender vi tilbage til.

Hele notatet kan findes på kommunens hjemmeside. Her er et link. Hvis linket på et tidspunkt ikke længere virker, så har jeg en kopi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.