lørdag den 18. november 2017

Valg til havnebestyrelsen

HUSK!

Samtidig med kommunalvalget er der valg til bestyrelsen i Rungsted Havn. Pladshaverne kan vælge to af de ni pladser i havnebestyrelsen. Afstemningen starter mandag den 20. november, og den slutter den 29. november. Relevant information skal være på vej til pladshaverne per email eller brev.

Sæt kryds
Som sejler kunne man godt ønske sig en havnebestyrelse med mere sejlerhjerte og sejlerpespektiv end det, den siddende havnebestyrelse har udvist. Man kan spekulere i, om det skyldes at havnens bestyrelse domineres af interessegrupper, der netop ikke er sejlere, men det overlader jeg til læserne.

Lad os få nogen folk i havnebestyrelsen med pladshavernes perspektiv, så havnen fortsat vil være en havn for almindelige mennesker med almindelige indkomster og et aktivt sejlergen.

Det handler om følgende:

  1. Der skal være plads til sejlerne, deres både og deres biler. 
  2. Det skal være plads til de lokale sejlere, som p.t. hverken har klubhus eller læskur.
  3. Sejlernes penge skal bruges fornuftigt, så havnelejen ikke går amok. 

Havnelejen er som bekendt steget til 400% over de seneste 17 år. Det er ret voldsomt, og det ødelægger sejlsporten. Læs mere om det her.

På havnens hjemmeside er der en liste over kandidater, og her er et direkte link til Kandidatlisten.

Jeg tillader mig her at foreslå og ligefrem anbefale René van Laer, som jeg ved vil arbejde for ovenstående.

Læs mere på Rungsted Havns hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.