onsdag den 20. juni 2012

Stenkast forbudt

Stor ros til Rungsted Havn for omsider at have opsat skilte med "stenkast forbudt". Bare ærgerligt at det sker 10-15 år for sent, for der er allerede kastet tusindvis af sten i bassinet. Der kan næsten ikke være skilte nok, for publikum kan slet ikke begribe, at stenene ikke er beregnet til netop deres forlystelse - uagtet at de med et "vådeskud" af og til også rammer en båd.
Endelig et fornuftigt skilt på havnen
Jeg har tidligere skrevet, hvordan publikum føler sig forulempet, - selv ved venlig henstillen om ikke at lade børn - eller sågar voksne - kaste sten i vandet. Det ødelægger havnen, fordi vandet bliver for lavt, og fordi landarealerne nedbrydes, når der ikke er sten til at beskytte. Det er kort sagt hærværk, - og bådejerne betaler for at få det repareret.

Bådejerne har iøvrigt også betalt for opsætning af de nye træmoler, som også ses på billedet. Hovedformålet med disse er at forhindre publikum i at komme til stenene. Nå, men altså... dejlige skilte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.