onsdag den 25. september 2013

Lystbådehavnsforretningen

Berlingeren havde et par sjove artikler eller syv i sommer. En fastligger skrev dagligt fra bro 7. Nogen gange underholdende og let spiddende, - andre gange mere i form af ferie-stemningsbilleder.
Du skulle købe dig en ...
Een af de mere spøjse artikler var den om "Kejseren af Rungsted Havn", hvor havnefogeden blandt andet udtaler at driften af vores havn er Cool Business. Man kan vel sige, at der ihvertfald også er en mængde ikke sejlsportsrelaterede aktiviteter på havnen, som kun handler om business. Bare se på havnefesten, hvor butikkerne meldte om rekordomsætning.

Her er et link til Kejseren af Rungsted Havn.

Det er måske lige pompøst nok sat op. Det hører med til historien, at der faktisk er ret godt check på tingene på Rungsted Havn. Der kan være kaotisk, fordi der er mange mennesker, men der er som sjældent rodet eller beskidt på den der erhvervs-havneagtige måde.

Uanset hvad medierne skriver om havnene på Øresundskysten, så er ret klart, at Rungsted havn er særdeles attraktiv - for sejlere såvel som moleræsere. Det må jo i en vis grad tilskrives kræfterne på havnekontoret; Det er jo dem, der har føling med tingene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.