fredag den 23. januar 2015

Bevar den ulovlige indflydelse

Jeg har flere gange her på siden spurgt, hvad vil kommunen med den havn. Sejlerne har også spurgt Borgmesteren, hvad han vil med havnen. Sejlerne frygter - ikke overraskende - at Borgmesteren vil det, som Borgmesteren ville i 2002, nemlig sælge havnen. Dette afkræfter Borgmesteren, og på det seneste dialogmøde skete det med denne slide:
Hvorfor
Det er ganske enkelt: Kommunen nationaliserer havnen for at bevare den bestemmende indflydelse, som de har fået pålæg om at bringe til ophør. Sådan agerer det Konservative Folkeparti i en verden med kommunalt selvstyre.

At havnen derved kan sælges til højestbydende, - det lader ikke til at bekymre politikerne. De nægter konsekvent at lave aftaler, som sikrer havnen imod salg.

Dette er det absolut største problem i denne sag. Sejlerne er ikke ude på at eje havnen. De vil heller ikke forandre den til ukendelighed. De vil bare gerne have sikkerhed for, at havnen ikke skal sælges. Så enkelt er det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.