mandag den 22. august 2011

Brug ikke havnens stativer

Der er kommet en venligt orienterende mail fra havnen angående brug af de nye stativer. Det er naturligvis glimrende, at der kommer en orientering per mail, men man glemmer nogle ret væsentlige ting.

Den ene ting er, at der ikke står noget om prisen på stativerne. Det er interessant, fordi prisen allerede er steget markant i forhold til den annoncerede pris, da ordningen blev indført. Bådejere, som overvejer at bruge havnens stativer, bør orientere sig om den hidtidige prisudvikling, den nuværende pris og den forventede udvikling.

Udvikler havnestativernes pris sig på samme måde, som prisen for bådpladser har gjort under det nuværende regime, så kan det hurtigt blive en pebret fornøjelse. Allerede nu er den årlige leje i nærheden af en femtedel af kostprisen for et helt nyt bådstativ. Det er helt urimeligt, og det ligner nærmest en straffeaktion mod bådejerne.

Den anden ting er havnekontorets holdning til bådejeres muligheder for selv at disponere. Man kan nemlig ikke fortryde, men hvorfor skulle man også det? Fordi stativerne er for dyre, og fordi de er fejlkonstrueret! Har man først sagt ja til havnens stativer, så kan man ikke komme med et nyt stativ. Ikke en gang en flytbart stativ magen til havnens egne må man bruge. Ja, det lyder skørt, men jeg har rent faktisk spurgt havnemesteren - skriftligt - om disse ting, så jeg kan dokumentere, at det passer.

Bestyrelsen - med to repræsentanter fra KDY - har simpelthen vedtaget, at der ikke kan komme nye eller brugte stativer til havnen - udefra. Ja, det lyder unægteligt som noget fra en anden planet.

Zgarrh uda uga buuh zden orzzzt
Angiveligt betyder teksten under billedet noget i retning af "hop ikke på havnemesterens limpind".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.