torsdag den 21. marts 2013

Pladsprisen stiger igen

Selvom det er svært at få øje på foråret for sne og kulde, så er der alligevel små forårstegn. Det er for eksempel blevet lysere, men et af de mest sikre tegn på forår er, at der kommer en opkrævning fra Rungsted Havn. Som vanligt er det ikke opmuntrende læsning. Pladspriserne stiger stort set altid, og denne gang har man skruet extra højt op for stigningen.
Desværre er det ikke en aprilsnar
Sidste år steg pladsprisen med 3,5%. I år stiger prisen med 5,2%, og i vanlig arrogant stil følger der ingen information om, hvorfor prisen stiger, - endsige hvorfor den stiger mere end sidste år. Man kan så prøve at gætte på, om det er fordi havvandet stiger, eller om det er fordi, der skal købes nye firmabiler til havnens medarbejdere.

Jeg ved ikke, hvad de tænker på i havnebestyrelsen, men de lader ikke til at skænke det bare een tanke, at der er almindelige mennesker med almindelige indtægter, familie og dertil hørende almindelige både på Rungsted Havn. Pladsprisen stiger i en takt, der er helt ude af trit med samfundets øvrige priser. Siden 2001 er prisen steget til mere end det tredobbelte. Det kan de færreste vel sige om deres løn. Ikke en gang huspriserne kan være med her. Spørsgmålet er, hvor de penge forsvinder hen?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.