mandag den 3. februar 2014

Havnesagen?

Ovenpå den rekordmørke januar kunne det være dejligt med lidt lys. Februar startede med solskin, men hvad med havnesagen? Er der lys? Jeg ved det ikke. Læs bådelaugets kommentar. Vælg aktuelt i menuen ovre på Bådelaugets hjemmeside
Status i havnesagen
Så vidt jeg forstår, er havnesagen omtrent som på billedet herover. Jeg ved ikke, om en splittet havnebestyrelse er godt nyt eller skidt nyt for sejlerne, men valget - altså kommunalvalget - tilgodeså ihvertfald ikke umiddelbart de sejlervenlige partier.

Det skal blive spændende at følge sagen og dens aktører i det nye år. Aktørerne har jo har vidt forskellige interesser. Havn, forretningscenter, Sommerland Rungsted eller bare Nordsjællands svar på Jomfru Ane Gade. Alt kan ske.

Een af de mest utrolige ting i denne sag er, at sejlerne reelt er uden indflydelse. Havnen er trods alt bygget som lystbådehavn. Sejlerne må alt andet lige anses for at være den primære kundegruppe for en lystbådehavn. At sejlerne var initiativtagere og at de har betalt havnen gør det ikke mindre utroligt. Godt nytår!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.