onsdag den 7. maj 2014

Lokalplan 103

Rungsted Havn er under forandring. Brugerne af havnen bliver ikke rigtig hverken hørt eller orienteret, men det kommunale maskineri vedtager lokalplaner uanset den slags smådetaljer. Det er vel det, der kaldes nærdemokrati: Politikerne holder al væsentlig information nært til kroppen.
Rungsted Havn fra før verden gik af lave
Lokalplan 103 fra 2009 er på mange måder spændende læsning. Den annullerer nemlig tidligere lokalplaner og åbner, som det hedder, for en række forandringer uden at opfylde søterritoriet. Opfyldningen af nordbassinet for at bygge hotel og seniorboligere sker altså ikke endnu, selvom der er lignende planer i KDY. Jeg fandt lokalplanen ved et tilfælde via ovenstående billede, som optræder i lokalplanen. Læs endelig med, og se hvilke tiltag der sker - fuldstændigt hen over hovedet på lystbådehavnens primære brugere: Tør man bruge S ordet... Sejlerne!

I planen er der detaljerede tegninger af omfattende ændringer af de nuværende arealer til parkering, jollepladser, toiletter og kiosker, vinteropbevaring og meget mere. Nogle af ændringerne ser fornuftige ud, set med sejlerøjne.

Hvor er den så, den lokalplan? Sig "google", og sig "lokaplan 103 rungsted havn", så er der gevinst. Det er en god ide også at sige "kaffe", inden man går i gang. Efterfølgende kan man jo så meget passende sige Rungsted Bådelaug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.