mandag den 14. juli 2014

Bådstativer ødelagt

Har du dit eget bådstativ, så pas godt på det. Havnen er meget interesseret i at sælge pladshaverne et havnestativ, som er smart og praktisk men desværre også urimelig dyrt. Specifikt er havnen ude efter Bådnyts berømte stativ. Bådejere med sådanne stativer er kommanderet til at stille dem over ved siden af "bålpladsen" - ude ved stranden. Det kunne nemt ligne ren og skær chikane af sejlerne, men...
Verdens bedste bådstativ!
Det er egentlig ikke urimeligt, at stativerne skal "stables" lidt, - ellers ville p-pladsen jo ligne kaos i hele sejlsæsonen. 800 tomme bådstativer er ikke noget kønt syn. Eet eller andet sted skal de jo stilles, for folk tager næppe deres stativer med hjem. I det perspektiv er det meget forståeligt, at havnen vil af med stativer, som ikke kan stables; Noget andet er så, om det er rigtigt, at havnen skal bestemme, hvilke stativer bådeejerne skal bruge. Det burde vel være nok, at stativerne er godkendt.

Den seneste udvikling er dog ret kedelig. Angiveligt er indtil flere bådstativer blevet savet i stykker - tydeligvis med motorsav - inden den angivne deadline for påsætning af pladsnummer.  Det kan næsten kun være hærværk. Spørgsmålet er, hvem der render rundt på havnen med en motorsav for lige at ordne et par bådstativer!?

Har du en lignende eller en anden kedelig - eller fantastisk - oplevelse med stativer på Rungsted Havn, så lad mig endelig høre om den.

Når alt det er sagt, så er de nye havnestativer altså ret smarte. Ja, de er for dyre, men de virker. De  problemer, der var i starten, lader til at være løst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.