Om bloggen

Denne blog handler om livet på Rungsted Havn, således som det opleves af mig. 

Historien går mere end 30 år tilbage, faktisk helt tilbage til før bygningen af den nye havn i 1974, hvor min far på mine vegne ansøgte om optimistplads på den nye havn. Siden da er der sket utrolige ting på havnen. Ikke alt er godt. Ikke alt er skidt. Noget er - som det fremgår - utroligt. 

Bemærk venligst, at jeg ikke har noget udestående med hverken havnen, kommunen eller nogen sejlklubber. Mit ærinde her er udelukkende at informere om livet på havnen ved at videregive observationer på en så objektiv måde, som det er mig muligt. Der kan forekomme unøjagtigheder. Der kan måske endda være usandheder, og dem retter jeg omgående, hvis jeg bliver gjort opmærksom på det. 

Det er min oplevelse, at der er for få facts i den debat, der kører flere steder omkring Rungsted Havn. Utroligt mange mennesker har en mening om sagen, men det ser desværre ud til, at de færreste magter at sætte sig ordentligt ind i detaljerne.

Hvis du kan dokumentere, at der er usandheder i det her på bloggen skrevne, så hører jeg meget gerne fra dig, og så retter jeg naturligvis straks teksten, så den afspejler virkeligheden. Jeg skal også gerne skrive et indlæg, hvori jeg gør opmærksom på min eventuelle fejltagelse.


Jeg kan kontaktes på nicolai snabela nmma punktum dk.

:-)
Nicolai