Kommentar

Har du kommentarer omkring livet på havnen, så skriv gerne en kommentar, men skriv sobert og sagligt.

Jeg forbeholder mig retten til at slette personlige angreb, perfide indlæg, anonyme indlæg, indlæg skrevet under pseudonym, usandheder og indlæg der ikke holder en sober tone. Alle kommentarer logges med IP adresse.

Har du facts eller detaljer omkring havnesagen, eller kan du dokumentere, at jeg skriver noget usandt, så vil jeg gerne have besked om det, for det retter jeg naturligvis straks.
5 kommentarer:

 1. Det er ikke en kommentar , men i mangel af en email.
  Er der nogle der seriøst har prøver at etablerer en alternativ op/i sætning af både som du kender til.
  Hilsen Bjarne Nielsen

  SvarSlet
 2. Sidste år var vi nogle stykker, der prøvede at bruge en anden kran, men det var meget vanskeligt. Fremmede kraner oplever noget, der minder om ren chikane fra såvel havnekontoret som Shipshape, når de indfinder sig på Rungsted Havn. Jeg talte d.d. med endnu en udenbys kranmand, som bekræftede dette.

  SvarSlet
 3. Hej Nicolai
  Meget spændende projekt denne blok
  Jette Ankerstjerne
  jette@ankerstjerne.dk

  SvarSlet
 4. Tak skal du have Jette. Det har indtil videre været spændende at grave informationer op om havnen, men de er svære at finde.

  SvarSlet
 5. Rungsted Havn Bloggen

  Kære Nicolai

  Det er korrekt, at kasserer Per Blinkenberg Thrane - som i parentes også er formand for Havnebestyrelsen i Hellerup Havne (Skovshoved og Hellerup) i en generel debat omkring havneøkonomi på KDYs Generalforsamling nævnte et beløb på 70 mio kroner i relation til Rungsted Havn. Beløbet var i nævnt således, at hvis Rungsted Havn skulle total renoveres i lighed med Skovshoved, så ville det koste et beløb i den størrelses orden.

  Beløbet har ikke havde været fremlagt for eller er blevet debatteret i KDYs bestyrelse, og må stå som udtryk for Per Thranes oplevelse i hans rolle som Formand for Bestyrelsen i Hellerup Havne. Han nævnte i samme debat, at der ikke er andre til at betale for en omlægning af en havn end havnens brugere, og det sagde han naturligt nok med udgangspunkt i sin viden om hvorledes både Skovshoved og Vedbæk havne er blevet financieret.

  Det centrale i mit indlæg ovenfor er ikke en millimeter tolkning af ordene, der blev sagt. Det centrale er, at det der blev sagt af Per Thrane ikke er et udsagn, der er debatteret eller på anden måde behandlet i KDYs bestyrelse, og derfor ikke er udtryk for KDYs officielle holdning til Rungsted Havn renoveringen. KDYs holdning i sagen er den vi udtrykker gennem vores repræsentant i bestyrelsen for Havnen.


  Med venlig hilsen

  Lars Ive
  Formand KDY

  SvarSlet

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.