mandag den 21. november 2016

Årsmøde på Rungsted Havn

Een af de gode ting ved hjemtagelsen er, at der skal afholdes et årsmøde, hvor brugerne får lejlighed til at møde Havnens bestyrelse.

Det er anden gang gang, der afholdes årsmøde på Rungsted Havn, og denne gang finder det sted den 24. november kl. 1900 i KDYs lokaler på første sal i KDYs klubhus.

Den nye stil på Rungsted Havn?

I forhold til tidligere er dette en forbedring, fordi arbejdet i havnens bestyrelse indtil hjemtagelsen var præget af en absurd hemmeligholdelse. Sejlerne havde ikke adgang til hverken møder, dagsorden, referater, regnskaber eller generalforsamling.

Hemmelighederne er således ikke helt så store længere; Til gengæld er sejlernes indflydelse fortsat minimal, selvom de betaler stort set hele gildet.

Med hjemtagelsen har kommunen på dygtig vis fået skabt en situation, hvor 800 personer alene betaler for Hørsholm kommunes største attraktion og rekreative areal. Det er da smart. Tænk, hvis man gjorde det samme med skolerne og skøjtebanerne..?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.