søndag den 10. april 2011

24timer

Pladsmanglen på havnen betyder, at man skal klappe stativerne sammen meget hurtigt. Det har ikke været nødvendigt i mere end 30 år, men i dag fik jeg et opkald fra havnen om, at man skal klappe stativet sammen inden 24 timer efter søsætning. Det er rekord. Fireogtyve timer. Jeg nævnte, at det vist var noget nyt, men beskeden var, at det står i den udsendte brochure. Nu har jeg lige kigget brochuren igennem, og der står intet om krav til sammenklapning af stativer. Intet som helst.

Det er fair nok, at stativet skal hentes eller klappes sammen, men altså... der må være grænser for frækhederne i henvendelserne fra havnen til dem, der trods alt betaler hovedparten af regningerne og lønningerne.

Der står mange andre frækheder i den udsendte brochure, herunder at havnen vil flytte både på ejers regning og risiko, hvis båden står uheldigt for yderligere søsætning. Altså, tror man på havnekontoret, at man er tildelt guddommeligt mandat til at tilsidesætte enhver form for ordentlig opførsel? 3500 kroner for at flytte en båd 10 meter?? Det er jo rystende...

Men det er kun det mindste... man skriver, at havnen vil flytte båden for ejerens risiko. Havnen giver derved sig selv frikort til - principielt - at smadre både, som tilfældigvis lige står i vejen. Det er en meget uheldig og kundefjendsk formulering.

Hele problemet har rod i den såkaldte pladsmangel, og den eksisterer kun, fordi der skal være parkeringspladser svarende til et middelstort indkøbscenter. Man må undres og spørge sig selv, om havnen er beregnet til både eller butikker.

Hvad med at asfaltere nordbassinet, så der bliver bedre plads til casinodrift, seniorboliger, dyrskue, restauranter og hoteller samt andre havnerelevante aktiviteter??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.