torsdag den 7. april 2011

Kranpriser

Jeg synes lige, jeg ville undersøge kranpriserne lidt mere... Reersø Bådeklub tager 200 kroner for kran. Grenå Marina tager 250 kroner for en krantid. Frederikshavn Marina tager 300 kroner for et løft, men så er det også inklusiv højtryksrens og traktortransport på havnens område. Køge Marina tager 300 kroner per søsætning / ophaling. I Svanemøllen Havn er prisen for et løft 200 kroner. Egå Marina tager 435 kroner for løft med mobilkran eller travelift, når blot man vejer under 5t. På Brøndby Havn er prisen 400 kroner. Marselisborg Havn tager 450 kroner for en søsætning. I Nykøbing Sjælland er prisen for en søsætning 450 kroner. I Jyllinge tager de 425 kroner for et løft med travelift.

Det må række. Ikke alle havne annoncerer kranprisen, og jeg kan godt forstå, at Rungsted Havn ikke er stolt af kranpriser på knap tusinde kroner. Hvis man annoncerer sådan en pris, så annoncerer man da også, at man slet ikke kan finde ud af at drive en havn.

En rundringning til en række kranfirmaer afslører iøvrigt, at det koster under 600 kroner at komme i vandet, hvis man er et dusin bådejere, som organiserer en mobilkran til Rungsted Havn. Det skal vi vist til at se på...

Her er lidt historik over kranpriserne på Rungsted Havn. Kender du priserne længere tilbage, så tøv ikke med at maile dem til mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.