søndag den 10. juli 2011

Burger i Cafe Nokken, Rungsted Havn

Det blæste lidt mere end ønskeligt var, men det var varmt, og solen bagte fra en næsten skyfri himmel, medens feriesejlerne hastede ind mod de sidste gode pladser. Vi spurgte efter tæpper, og dem var der nok af, så vi satte os ude på terrassen i sydenden af klubhuset. Kortet var faktisk fuld af inspirerende ting og sager, men nu var planen altså at teste burgeren.
Kort efter bestilling af to burgere plus en pommes frites, landede der nogle drikkevarer på bordet, herunder en superlækker Piney til mig. Den smager så godt, at man næsten kan nøjes med den. Meget kort efter kom der så  også nogle hjemmebagte boller og smør på bordet. De var rigtig lækre, - også til øl.
Lidt længere efter var der faktisk ikke rigtig flere pladser tilbage udendørs, så det er med at ankomme tidligt, hvis man vil have vind i håret og havudsigt samtidig med burgeren.
Efter et stykke tid mere landede der en velvoksen dynge fritter og to superduper burger med det hele. Gode fritter, masser af salat og sovs, god bolle - den kunne være hjemmebagt, - og så en ordentlig bøf indeni. Jums. Det var helt sikkert alle pengene værd, og det skal helt sikkert prøves igen. Både burgeren og mange af de andre lækre ting på kortet fortjener så absolut en revanche. God burger og god sommer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.