torsdag den 7. juli 2011

Bogen om Rungsted Havn

Der findes en helt igennem fantastisk bog om Rungsted Havn. Den hedder "30 år med Rungsted Havn". Jeg har netop købt den, og jeg er vel kommet to tredjedel igennem, men jeg kan godt allerede nu stå inde for, at det er spændende læsning.
Bogen om Rungsted Havn.
Der er små 300 sider, spækket med de mest utrolige billeder, facts, navne, aftaler, regnskaber, personer og alverdens andet godt, og bag i bogen ligger endda en CD med flere billeder. Nu kunne man jo spørge, hvor forfatteren har sine informationer fra. Svaret er, at forfatteren, Jette Ankerstjerne, var ansat på havnen i årene, hvor den nye havn blev bygget. Der er altså tale om en førstehåndsberetning.

Denne bog burde være tvangslæsning for alle, der deltager i debatten om Rungsted Havns fremtid. Det er simpelthen en guldgrube af historie, facts og anekdoter fra den gang havnen blev til, og den rammer en tyk pæl igennem det meste af det sludder, der skrives i lokale medier.

Hvor kan bogen fås? Den kan fås her: c5bog-ankerstjerne.dk 

Læs den før din nabo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.