mandag den 23. juli 2012

Istid

Endelig lidt sommer. Det har det ellers skortet på indtil nu, men nu er det altså istid. Der er to isbarer på havnen. Den ene er Havnekiosken, og den anden er Provianten. Begge steder har været på havnen siden tidernes morgen en gang i halvfjerdserne. Denne is er fra Provianten. Glimrende is, som også udmærker sig ved at prisen er i trit med finanskrisen. Den er nemlig ikke er steget mere end de nye fedt og sukkerafgifter tilsiger. 
Is fra Provianten på Rungsted Havn
Der er en del andre aktører på haven, som kunne lære noget af det. Kranpriser er steget explosivt de seneste år, og havnen selv fortsætter med ublu stigninger i plads-afgiften. Som om det ikke var nok, bliver vi i den udsendte folder holdt hen med en omgang krøllet snak om extra udgifter til vedligehold. Som følge af isskader i vinter. Jotak, men dem tager forsikringen jo... Næh, de 5 procents stigning i havnetaksten må skyldes helt andre dagsordener, og det er næppe sejlernes, men de betaler jo også kun 80 procent af driften. Åhja, og så har de foriøvrigt betalt selve havnen.

God sommer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.