torsdag den 3. juli 2014

Havnens fremtid

Kommunen har slået havnesagen tilbage til start med den vedtagne hjemtagelse. Planen er, at der på et møde i økonomiudvalget den 18. september forventes fremlagt en plan for den fremtidige drift af Rungsted Havn. Det skriver Frederiksborg Amtsavis i dag.
Angiveligt skal planen blive til - blandt andet - gennem dialog med interessenterne, og det lyder jo meget godt. Det kommer selvfølgelig an på, hvem der anses for at være interessenter; Der er jo tale om en politisk løsning, så det kommer nok lidt an på, hvor der er stemmer at hente.

Frederiksborg Amtsavis skriver desuden, at kommunen har ejet størstedelen af aktierne i Rungsted Havn indtil hjemtagelsen. Det er ikke korrekt. Kommunen har tiltusket sig aktiemajoriteten ved at konvertere ugyldige indflydelsesbreve til aktier og ved at misbruge ulovlig bestemmende indflydelse til at ændre aktiekapitalen. Det er bare sket før Borgmesteren kom til, så det ved han ikke noget om.

Historien kan man læse meget mere om på Rungsted Bådelaugs hjemmeside, hvor man også under aktuelt kan læse Bådelaugets reaktion på hjemtagelsen.

Kommunen forventer at være klar med en færdig kommunal institution for Rungsted Havn i foråret 2015. Læs mere på Frederiksborg Amtsavis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.