tirsdag den 20. januar 2015

Aktierne i Rungsted Havn

Der tales en del om depositum i forbindelse med nationaliseringen af Rungsted Havn. Det depositum skal vi såmænd nok få tilbage. Det kan jo ikke forsvinde i kommunen, men hvad skal kommunen egentlig med de penge?

Kommunen har jo allerede fået sine lån og tilskud til havnen betalt tilbage med renters rente!! Nu får de så vores indskud og ovenikøbet får de indløst deres påståede aktier til en helt vild overkurs!

Apropos aktierne, så er de i regulær fare for at forsvinde og blive helt væk. Hvorfor er det vigtigt? Jo, fordi aktierne er selveste symbolet på, at havnen ikke er en kommunal havn. Hvis havnen virkelig var kommunal, hvad skulle man så med aktier?
En aktie i Rungsted Havn
Værsgod! En ægte original aktie i Rungsted Havn - helt uden snyd; Kun let tilpasset moderne tider, idet den jo er digitaliseret.

Det er disse aktier, som kommunens luskepetre i hemmelighed har opkøbt for - sammen med den dubiøse aktiekapitalændring gennemført med et ulovligt flertal i havnbestyrelsen - at opnå 90% ejerskab. Derved kan resten af aktionærerne nemlig tvangsindløses og alle værdier kan dermed overføres til kommunekassen. Det er det, der sker i disse dage.

Det en den slags kommune, vi står overfor. Borgmesteren kalder det hjemtagelse, men det er en nationalisering. Kommunen tager - på et særdeles spinkelt grundlag - havnen og alle dens værdier, selvom kommunen stort set ikke har een krone investeret i havnen.

Følg med i den nærmeste fremtid, hvor der her på siden vil blive vist flere originale papirer fra havnens tilblivelse, og husk: Sejlerne ønsker ikke at eje eller ændre havnen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.