tirsdag den 26. januar 2016

KDY: Sejlerne skal betale

KDY siger: Bådejerne skal betale 70 millioner for havnerenovering!

Rungsted havn var indtil 2006 en veldrevet havn. Ja, indtil for nylig var Rungsted Havn faktisk yderst veldrevet; Det skriver kommunen på sin hjemmeside i 2014. Så meget desto mere kan man undre sig over referatet fra KDYs ordinære generaforsamling 2015, som anfører, at havnen skal renoveres for anslået 70 millioner. Tak for kaffe! Hvor kommer det tal fra?
Uddrag af referat af KDYs ordinære GF 2015
Men det bliver værre. Samme sætning afsluttes med, at bådejerne skal betale. Det er virkelig flot. KDY er i forvejen total gratist på Rungsted Havn. KDY har aldrig bidraget til havnens drift, idet man har givet KDY grundlejefrihed til sejlklubben og store udendørs arealer. Det er sket på bådejernes regning. I foråret 2015 gav kommunens advokat også KDY huslejefrihed for kommercielle aktiviteter i form af en kæmpe MASH restaurant. Det er også sket på bådejernes regning. KDY kan nu tjene millioner på en havn, som de aldrig har betalt en krone til.

Nu synes KDY så, at bådejerne skal betale 70 millioner for en renovering af den havn, som KDY lukrerer på! Vi lader billedet stå et øjeblik...

Udpræget solidarisk er det ihvertfald ikke. Jeg ville snarere betegne det som ødelæggende for sammenhængskraften i dansk sejlsport.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.