onsdag den 14. september 2011

Tvangs-stativering

Brug ikke havnens stativer.

Havnens stativer er for dyre, de går i stykker, og man kan ikke senere vende tilbage til eget stativ..

Havnekontoret har nu for anden gang skriftligt bekræftet, at der er truffet beslutning på Rungsted havn om IKKE at tillade bådejerne at benytte eget stativ fremover.

Havnens nye logo vil gøre sig godt side om side med KDYs logo!

Beslutningen er truffet i havnebestyrelsen, hvori der blandt andre sidder hele to repræsentanter fra KDY, Kongelig Dansk Yachtklub.

Den tager vi lige igen: Der sidder to repræsentater fra KDY i havnens bestyrelse. Mandatet hedder sejlernes eller sejlklubbernes repræsentater. Der træffes beslutning om, at bådejerne fremover ikke selv kan bestemme, hvilket stativ de vil benytte om vinteren.

Havnebestyrelsen må herefter anses for at være endog særdeles sejlerfjendtlig - og det ovenikøbet på en udemokratisk og udansk måde. Jeg kan slet ikke finde ord for, hvor grotesk sovjetrussisk det forekommer mig at være.

Må jeg foreslå bådejerne at skrive og ringe til havnekontoret og til havnebestyrelsens medlemmer for at få ovenstående bekræftet.

Se mere her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.