torsdag den 13. september 2012

Forskel på folk

Hvor er det dog mærkeligt...

Havnen er bygget og betalt af bådejerne. Bådejerne kan kun leje en plads og det endda mod indbetaling af depositum, som ikke en gang giver renter; Pladsen skal bruges til een og kun een båd, og der følger ikke en gang en parkeringsplads med i pakken. Ovenikøbet skal man affinde sig med at betale overpris for tvangsstativering samt ubrugelige lukketider i masteskuret plus en havnefoged, der ikke ligefrem er hjælpsom, når man beder om adgang. Glem iøvrigt ikke de absurd høje kranpriser.

Ikke sært at søgningen til havnen er begrænset. Læg dertil den ulovlige begrænsning til Hørsholm kommune. Havnen blev jo støttet af stat, amt og kommune og kravet for støtten var, at havnen skulle være åben  for bådejere i hele Nordsjælland. Kravet om at bådpladshavere skal bo i kommunen er ikke bare ulovligt. Det er en katastrofe, for der kommer ikke nok nye bådejere til.
Lidt BBR info fra Rungsted Havn
Erhvervslivet derimod, de kan købe og eje kontorer til alle mulige - for havnen fuldstændigt ligegyldige og uvedkommende - formål, - og det helt uden hensyn til deres øvrige geografiske tilhørsforhold. Hvordan i alverden er det dog kommet i stand? Hvorfor ejer havnen ikke selv sine arealer? Hvorfor lejer havnen ikke disse grunde ud og skaber en indtægt, som kunne bidrage til havnens vedligehold?
Til salg på Rungsted Havn
Ovenviste bygning annonceres endda hos EDC som investeringsejendom. Det er vist ikke i tråd med havnens formål. Som der står på stenen:

Med støtte fra stat, amt og kommune og offervillige borgere lod Rungsted Havn A/S i aarene 1918 og 1921-23 denne havn bygge almenheden til gavn og glæde.

Hvor er det dog mærkeligt.

Det mærkelige er i virkeligheden, at hverken Borgmesteren, Kongelig Dansk Yachtklub, Havnebestyrelsen eller politikerne kan se, at den er helt gal...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.