onsdag den 1. maj 2013

Der må sejles

Endelig oprandt dagen, hvor Rungsted Havn igen skulle bruges til det, som den er beregnet til: At være lystbådehavn. Sejlerne og KDY har taget fat på tirsdagsmatcherne. Det var koldt, men alligevel var der en del både på vandet til en fed sejlads i frisk vind fra det vestlige hjørne.
Lystbådehavn
Efter en frisk omgang kapsejlads med pletvis isglat fordæk - eller sådan føltes det ihvertfald - var det slet ikke værst at få varmen og gnaske en god burger i sig i klubhuset. Det lader iøvrigt til at istandsættelsen af klubhuset er sat i bero. Jeg ved ikke, om man er halvvejs, men færdigt arbejde er det ikke.
Klubhus
Enten har man brugt alle pengene, eller også skyldes det, at der ikke er grund til at istandsætte et hus, der skal sælges. Det vides endnu ikke med sikkerhed. Her et et skud fra vandet. Stort ser det ud. 1377m2. Ikke sært at det koster noget at holde ved lige. Oprindeligt var det jo altså klubhus for to klubber, som så hver måtte "nøjes" med knap 700m2. Det skal blive spændende at se, hvad der sker med det hus... Nedrivning, ombygning, renovering, salg... Havnen og klubhuset er jo bygget og betalt af sejlere for sejlere, og sådan skal det gerne fortsætte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.