onsdag den 29. maj 2013

KDY opgiver havnesagen

"KDY ønsker ikke at gøre mere i denne meget langvarige sag, da KDY vurderer, at en yderligere forlængelse af processen vil være ufrugtbar."

Med denne let lakoniske meddelelse vender KDY ryggen til havnesagen og sejlernes interesser. Se hele meddelelsen på KDYs website via dette link: KDY trækker sig fra havnesagen.

Det er højst besynderligt, at en sejlklub vælger ikke at varetage de lokale sejleres interesser. Man kan spekulere i, om det skyldes, at KDY nu hellere vil tækkes politikernes ønske om at expropriere havnen. KDY vil jo gerne sælge klubhuset til andre formål end sejlklub, men det kræver en ændring af lokalplanen. Det er ren spekulation. 

Spørgsmålet er iøvrigt, om det er et stort tab, at KDY vender havnensagen ryggen. Siden den famøse aften i 2002, hvor KDY stod skulder ved skulder med Borgmesteren og dennes ønske om at lade sejlerne betale havnen een gang til - til gavn for ishockeyklubben - har man ikke rigtig vidst, hvilken side KDY stod på.

Meget underligt med en sejlklub, der vælger passivitet i en sag, der dybest set handler om, hvordan en havn skal drives og ejes.

Støt Rungsted Bådelaug. Den eneste forening, der taler sejlernes sag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.