tirsdag den 25. juni 2013

40 hotelværelser på Rungsted Havn

I denne uge kan man læse endnu en fantasifuld plan for sejlernes klubhus på Rungsted Havn. Denne gang handler det om at konvertere sejlernes klubhus til hotel med fyrre værelser. Planen er dog angiveligt ikke udtænkt af KDY men af en lokal arkitekt. Se  bare her: Link til Ugebladets artikel om hoteldrift i sejlklubbens lokaler.

Hvordan det harmonerer med havnens oprindelige formål, sejlernes interesser, kampen om parkeringspladser er endnu uafklaret. Interessant er det, at der tilsyneladende er frit slag for at lancere storslåede planer for sejlernes klubhus og havnens fremtid på en havn, der er betalt af - og driftes af - indtægter fra bådpladserne.

Jeg har i mange år joket med, at Nordhavnen skulle fyldes op for at få plads til hotel, casino og seniorboliger og andet ikke sejlrelateret gøgl. Butikker på havnen er fint, javel, men hvad med at få plads til en sejlmager og en bådebygger? Havnen er simpelthen ikke - i sin nuværende udformning - stor nok til 12 restauranter, indkøbscenter og hoteldrift. Marginaliseringen af havnens oprindelige brugergruppe er en katastrofe. Katastrofen sker lige nu på den havn, som sejlerne selv har betalt.

Hoteldrift! Endnu et dødt monument på Nokken? Nej tak. Så hellere KDYs indkøbscenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.