tirsdag den 3. februar 2015

Dialogmøde om Rungsted Havn

Kommunen afholder dialogmøde om Rungsted Havn den 3. februar klokken 1930-2130 på Rådhuset. Se invitation på kommunens hjemmeside via dette link: Invitation til dialogmøde.

På mødet vil Borgmesteren præsentere sit udkast til vedtægter for den kommunaliserede havn. Udkastet kan ses via dette link: Kommunens udkast til vedtægter.

Set i forhold til tidligere, så tiltænkes sejlerne mere indflydelse, men kommunen fastholder en vetoret overfor vildskud fra en vildfaren havnebestyrelse. Læser man forslaget i en positiv ånd, så er det ganske fornuftigt og på mange måder en forbedring i forhold til tidligere.

Desværre er det ikke helt godt nok. Havnen er med dette forslag nemlig ikke sikret imod vildskud fra en vildfaren kommunalbestyrelse. Med andre ord: Havnen er fortsat ikke sikret mod salg. Det er brandærgerligt, for det er jo netop det, sejlerne er kede af.

Det er vigtigt at forstå, at sejlerne ikke ønsker at eje havnen. De ønsker faktisk kun at bevare den som Rungsted Havn i Hørsholm Kommune.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Anonyme indlæg, kommentarer skrevet under pseudonym, perfide kommentarer, personlige angreb og usagligheder slettes. Din IP adressen logges.